Matrassen op maat

Van Eijk Caravans is één van de 40 partners van Seminautic, dé specialist op het gebied van matrassen voor caravans, campers en vouwwagens.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen, weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is. Bij ons kunt u rekenen op een matras dat volledig is afgestemd op uw lichaam en uw wensen.

U kunt een caravanmatras op maat kopen in Hapert

Wilt u ook genieten van een heerlijke nachtrust tijdens uw vakantie? Maak dan een afspraak bij Seminautic.

De slaapadviseurs van Seminautic helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte matras. Door rekening te houden met uw slaaphouding en voorkeuren, kunnen wij een matras leveren dat helemaal bij u past. Wij werken uitsluitend met A-klasse schuimen en materialen, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Campermatras op maat in regio de Kempen

Ook voor een campermatras op maat bent u bij Seminautic aan het juiste adres. Of u nu een dwarsbed, enkele bedden of een Frans bed met schuine zijdes heeft, wij kunnen een matras leveren dat perfect aansluit op uw camper. Met drie verschillende uitvoeringen kunt u zelf de hardheid, ventilatie en veerkracht van het matras bepalen. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust tijdens uw vakantie.

In 4 stappen naar een nieuw vakantiematras

Bij Seminautic kunt u in 4 stappen naar een nieuw vakantiematras. In de showroom in Ekkersrijt Eindhoven helpen de slaapadviseurs u bij het samenstellen van het perfecte matras:

  • Uw slaaphouding, wensen en behoeften van een matras staan centraal in een persoonlijk adviesgesprek;
  • Proefliggen op een van onze modellen in de showroom;
  • Zie het matras op maat gemaakt worden in ons eigen atelier;
  • Wij plaatsen uw nieuwe matras in uw camper of caravan.