banner images 0 16375942401662546565

Welkom bij Van Eijk Caravans

Ons caravanbedrijf is koersvast in haar assortiment van caravanmerken. Al sinds 1976 zijn wij erkend dealer van Fendt Caravans. 

Met geschikte trots mogen wij ons Nederlands grootste dealer van dit topmerk noemen! Door ons grote verkoopvolume en efficiënt inkoopbeleid is het voor ons mogelijk om de juiste mix te maken tussen een verworven aanbod en de beste service, voor, tijdens en na uw aankoop.

Fendt Tendenza 3

Focus op één caravanmerk

Door onze focus te leggen op één merk, Fendt, zijn wij nog beter in staat u zeer uitgebreid te informeren én presenteren. Ook de bijkomende accessoires!

Nergens vindt u zo'n grote verscheidenheid in modellen van het merk Fendt onder één dak als bij Van Eijk Caravans. We bieden veel opties voor zowel nieuwe caravans als occasions. Ons Servicecentrum heeft zodoende in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring vergaard. Om u goed te kunnen blijven bedienen hebben wij altijd een grote en constante voorraad onderdelen voor aftersales beschikbaar. 

banner images 2 16375942401332055904 v2

Caravans op maat

Van Eijk Caravans is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Wij kennen onze klanten en zijn daarom in staat onze caravans op maat te leveren. 

Juist door onze specialisatie in alleen het merk Fendt zorgt er voor dat we ook echt tot het uiterste kunnen gaan voor onze klanten. Tot in elk detail zijn wij volledig op de hoogte over de mogelijkheden en zijn wij in staat een caravan op maat voor u te realiseren. U komt gewoon langs en wij nemen u mee in alle mogelijkheden!