32 content image 1637595866986522249

Levelsystemem

Het E&P automatisch leveling systeem elimineert rugbrekende taferelen tijdens het handmatig waterpas en stabiel zetten van uw caravan.

Het systeem zorgt er voor dat u na aankomst op een camping, binnen een mum van tijd uw caravan waterpas en stabiel zet doormiddel van één druk op de knop.

U kent ze wel. De mensen die relaxed met hun caravan aan komen rijden op de camping, een lekker plekje uitzoeken en nog voor u er erg in heeft aan een verfrissend drankje zitten. Bent u volgend seizoen ook zo iemand?

Snel en Horizontaal

Horizontaal door op de knop te drukken: het E&P Levelsysteem stelt uw caravan in slechts twee minuten volautomatisch vlak. Uniek bij het E&P Levelsysteem: de zes hydraulische steunen zijn via een montageplaat verbonden met het chassis van het voertuig. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit:

  • Moeiteloos vlak door op de knop te drukken; 
  • Volautomatische niveaucompensatie;
  • Stabiele en vibratievrije stand;
  • Goede prijs kwaliteit verhouding.

Eenvoudig

De bediening gebeurt via een bedieningspaneel binnen in de caravan. Het systeem heeft 2 bedieningsmogelijkheden: De hydraulische steunen kunnen volledig automatisch aangestuurd worden oftewel u stuurt de steunen semi automatisch aan via handbedieningsmodus, dan gebeurt dit paarsgewijs aan elke zijde van de caravan. Daardoor wordt er torsie van het chassis vermeden.

Product video's

E&P hydraulisch levelsysteem: Level C
E&P hydraulisch levelsysteem: Level C
E&P Level C: Levelen zonder touchscreen
E&P Level C: Levelen zonder touchscreen

Aanbod

EP caravan levelsysteem verkrijgbaar bij Caravan Extra Oirschot3
E&P Hydraulics Caravan Levelsysteem