30 maart 2019

Fendt Caravans 2020

De Fendt modellen van 2020

Fendt staat bekend om de toonaangevende kwaliteit, praktische details en een tijdloos design. Dat is zeker terug te zien in de modellen van 2020.

Nieuwsgierig wat alle modellen te bieden hebben? Klik hieronder op de modellen om alles over de Fendt caravans te weten te komen.

Fendt Saphir Caravan - Fendt Caravans Fendt Caravans - Bianco Selection Fendt Caravans -Bianco Activ
Fendt Caravans- Bianco Tendenza Fendt Caravans - Fendt Opal Fendt Caravans - Fendt Bianco Diamant 

Onze Showroom

In onze showroom te Hapert staan altijd meer dan 30 nieuwe Fendt caravans. Graag een overzicht van alle modellen? Bekijk hier de complete brochure van Fendt Caravans 2020. Heeft u daarnaast nog andere vragen of wilt u ze graag in de showroom zien? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs.

Fendt Caravans in Virtual Reality

Even niet in de mogelijkheid om langs te komen? Geen probleem! Wij hebben het voor u mogelijk gemaakt de caravan te ervaren vanaf uw bank thuis! Dat hebben wij gedaan met de nieuwste Virtual Reality technologie. Stap nu in de Fendt Bianco 390 FH en ervaar het zelf!

Wat is er nu veranderd?

Elk jaar veranderen wel dingen aan de caravans. Technologie ontwikkeld en er worden dingen toegevoegd die we misschien toch stiekem miste in de oude modellen. Zo hebben de Fendt Saphir caravans met de indelingen 700 SFDW en 700 SGDW zijn extra uitgerust met warmwater en vloerverwarming van Alde. Daarnaast hebben alle Fendt modellen van 2019 een iNet box waarmee u via een smartphone app de verwarming regelt.

Woonwerelden

De Fendt caravans series onderscheiden zich door de verschillende “woonwerelden”. De Saphir is sfeervol en gezellig. De Bianco Selection en de Activ zijn de juiste keuze als uw voorkeur ook uitgaat naar modern en smaakvol. Verder heeft de Tendenza een ongeëvenaarde uitstraling van luxe en de Opal met zijn moderne licht en donker meubeldesign is absolute topklasse. Waar de Diamant elegant en warm tegelijk is, is de Brillant tenslotte met zijn automotive design en hoogglans essen interieur van een ongekend niveau. Compleet uitgerust, ook dat is vanzelfsprekend bij alle Fendt caravans. Dus, voor welke kies jij?