30 maart 2019

Fendt Caravans 2021

De Fendt modellen van 2021

Fendt staat bekend om de toonaangevende kwaliteit, praktische details en een tijdloos design. Dat is zeker terug te zien in de modellen van 2021.

Nieuwsgierig wat alle modellen te bieden hebben? Klik hieronder op de modellen om alles over de Fendt caravans te weten te komen.

Fendt Saphir Caravan - Fendt Caravans Fendt Caravans - Bianco Selection Fendt Caravans -Bianco Activ
Fendt Caravans- Bianco Tendenza Fendt Caravans - Fendt Opal Fendt Caravans - Fendt Bianco Diamant 

Onze Showroom

In onze showroom te Hapert staan altijd meer dan 30 nieuwe Fendt caravans. Graag een overzicht van alle modellen? Bekijk hier de complete brochure van Fendt Caravans 2021. Heeft u daarnaast nog andere vragen of wilt u ze graag in de showroom zien? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs.

Wat is er nu veranderd?

Elk jaar veranderen wel dingen aan de caravans. Technologie ontwikkelt en er worden dingen toegevoegd die we misschien toch stiekem miste in de oude modellen. Zo hebben de Fendt Bianco Activ caravan 720 SKDW en de Tendenza 650 SFDW warmwater en vloerverwarming van Alde. Daarnaast hebben alle Fendt modellen een iNet box waarmee u via een smartphone app de verwarming regelt en of Truma airconditioning.

De diamant modellen hebben en metamorfose ondergaan hier zijn de grootste veranderingen.

De achterzijde van de caravan is voor 2021 geheel nieuw ontworpen en hierbij is goed gekeken naar de vernieuwingen in de automotive branche. De bijzonder fraai ontworpen LED verlichting draagt bij aan een hoge mate van herkenbaarheid en verkeersveiligheid. De hoge en brede toegangsdeur met raam en hordeur draagt bij aan het gebruikscomfort. De stahoogte in de Diamant 2021 bedraagt maar liefst 198cm.

Woonwerelden

De Fendt caravans series onderscheiden zich door de verschillende “woonwerelden”. De Saphir is sfeervol en gezellig. De Bianco Selection en de Activ zijn de juiste keuze als uw voorkeur ook uitgaat naar modern en smaakvol. Verder heeft de Tendenza een ongeëvenaarde uitstraling van luxe en de Opal met zijn moderne licht meubeldesign is absolute topklasse. Waar de Diamant elegant en warm tegelijk is en uiteraard compleet uitgerust, ook dat is vanzelfsprekend bij alle Fendt caravans. Dus, voor welke kies jij?