18 maart 2017

Ventura voortenten

Deens design

Wanneer u uw budget wil beperken, kunt u met Ventura voortenten toch voor veel mogelijkheden kiezen. Ventura Camping biedt een uitgebreide collectie voortenten, die aan alle eisen van de hedendaagse kampeerder voldoen. Dit samen met het welbekende Deense design en vakmanschap van de voortent, geven u optimaal gebruiksgemak en gegarandeerde kwaliteit die u van Ventura Camping mag verwachten.

Ventura voortenten in detail

De details – de kleine extra’s – die het product uniek maken spreken niet voor zichzelf.
De voortenten in de “standaard” collectie van Ventura hebben deze extra’s wel. Ventura verwerkt voor haar producten uitsluitend hoogwaardige materialen van toonaangevende fabrikanten.

Aanpassing aan de caravan
De speciale snit in de dak rondingen bevordert een uitstekende aanpassing aan uw caravanvorm. Door de optimale plaatsing van de dak stangen met Fix On’s is het dak perfect af te spannen.

Prenox Staalbuis Tentframe
Een bijzondere zinklaag (ca. 50% dikker dan normaal) op de binnen- en buitenzijde van de stangen, staat garant voor een extra lange levensduur. Doorsnede: 25 mm.

Ritssluitingen
Alle modellen zijn voorzien van hoogwaardige ritssluitingen met versterkte runners. Alle ritssluitingen zijn bovendien afgedekt ter bescherming tegen regen en UV-straling.

Fixus™
Alle IXL-glasvezel frames worden geleverd met Fixus-stang klemmen. Als Fixus is aangebracht, blijft het frame makkelijk in positie. Met één druk op de handgreep kunt u aan een discrete ”klik” horen dat de Fixus vastzit.

IXL-glasvezelf rame
Een zeer licht en roestvrij tent frame. Door meerdere lagen glasvezel wordt een uitstekende stabiliteit bereikt. De dak stangen hebben een doorsnede van 30,5 mm en een wanddikte van 2 mm.

Gordijn / gordijnsysteem
Bij alle voortent modellen worden de gordijnen standaard meegeleverd. De gordijnroedes van aluminium maken een snelle en eenvoudige montage van de gordijnen mogelijk. Dit komt het uiteindelijke resultaat uiteraard ten goede.

Ventura voortenten Pascal

Pascal

Ventura voortenten universal 320

Universal 320

Ventura voortenten Pacific 250

Pacific 250

Ventura voortenten Pacific 300

Pacific 300

Ventura voortenten Atlantic Grey

Atlantic Grey