15 juli 2020

Vacatures

Verkoopmedewerker | van Eijk Caravans

Lijkt het je een uitdaging om de ‘perfecte caravan’ te verkopen én heb je zelf ook affiniteit met kamperen? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Als verkoopmedewerker bij van Eijk Caravans staat klantgerichtheid centraal. In de showroom/winkel ben je namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent in staat om vragen van klanten te beantwoorden en ze te adviseren bij de keuze voor een caravan die aan hun wensen voldoet. Om een goede uitstraling te hebben naar klanten, streven we naar een nette, opgeruimde showroom. Dit zal ook een van je verantwoordelijkheden zijn.  Daarnaast is het ook van belang dat je affiniteit hebt met computers en de nodige kennis van o.a. Word en Excel. Dit helpt je bij het maken van prijslijsten en het werken met onze systemen.

Wat is er nou leuker om als verkoper jouw steentje bij te kunnen dragen aan het realiseren van een fijne beleving en mooie caravan voor jouw klant?

Wie zijn wij?

Van Eijk Caravans is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Klanten staan bij ons centraal en wij gaan voor enkel het beste.

Ons bedrijf is koersvast in haar assortiment van caravanmerken. Al sinds 1976 zijn wij geautoriseerd dealer van Fendt Caravans en sinds 1999 officieel dealer van Kabe Caravans. Met gepaste trots mogen wij ons Nederlands grootste dealer van deze twee topmerken noemen. Door ons grote verkoopvolume en efficiënt inkoopbeleid is het voor ons mogelijk om de juiste mix te maken tussen een wervend aanbod en de beste service, voor, tijdens en na uw aankoop.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt meerdere jaren ervaring als verkoper in een showroom/winkel
  • Je bent in staat om je technische kennis in ons bedrijf in te zetten
  • Je bent bereid om klanten te overtuigen en te enthousiasmeren
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende dagen
  • Je bent gedreven en communicatief vaardig  
  • Je hebt kennis van computers en kan goed overweg met programma’s zoals Word en Excel

Wat mag je verwachten van ons?

De functie van verkoopmedewerker van 24-32 uur per week (meer uren in overleg). Je komt te werken binnen een leuk team. Van Eijk Caravans is een familiebedrijf met een leuke en prettige bedrijfssfeer. Elk jaar organiseren we een barbecue in de zomer en een kerstborrel om het jaar goed af te sluiten.

Ben jij ook zo enthousiast geworden van deze vacature? Twijfel niet en stuur je CV en motivatie naar info@vaneijkcaravans.nl