17 maart 2017

Nieuwe Caravan

nieuwe caravan Kabe en Fendt
 

Vakantieplezier met je nieuwe caravan

U wilt toch ook dat de nieuwe caravan tijdens de vakantie weer een geluksmoment zal zijn? Kijkt u dan eens goed naar de innovatieve Fendt en/ of Kabe Caravans. Met hun uitstekende eigenschappen brengen ze uw vakantie dromen bij elkaar. Op elk moment en onder alle omstandigheden. De caravans zijn leverbaar in breedten van 2,30 m of een breedte van 2,50 m. Met deze caravans wordt ieder plekje bereikbaar. Deze caravans zijn helemaal ontworpen met het oog op de kwaliteit gedurende uw vrije tijd. Met hun lange levensduur is het een prima investering,

Fendt emotion 2017

Puur plezier: het veelzijdige Fendt Caravan 2017 programma

Enkele bedden, Dwarsbedden of Franse-Bedden: de veelzijdige nieuwe caravan van Fendt zorgt voor een optimale indeling gericht op uw behoefte exact zoals u dat wilt. Vakmanschap gekoppeld aan innovatie. Het succes van Fendt is vooral toe te schrijven aan de kwaliteit en de degelijkheid. Aan alle kanten is dat te zien. Elke Fendt ziet er even geweldig uit, is slim ingedeeld en volgepakt met talloze standaard accessoires. Ook al staat ouderwetse degelijkheid hoog in het vaandel; er wordt ook gekeken naar de toekomst. Fendt wordt niet voor niets gebouwd in de modernste caravanfabriek.

Fendt heeft op een groot aantal punten de verschillende modelseries verbeterd en handhaaft haar leidende positie als kwaliteitscaravan.Een totaal nieuwe serie is aan het toch al omvangrijke programma toegevoegd; de Fendt Bianco Activ. Een caravan voor sportief gebruik.. Opvallend in het interieur zijn de extra hoge bedden.

Helemaal nieuw bij alle series is de bredere deur met een volledige hordeur. De Super SlimTower koelkast is in nog meer indelingen te vinden. Nieuw in de Bianco Activ en de Tendenza is de Truma Combi 4 verwarming en in de Diamant de Combi 6. En dat alles volgens het Fendt principe: met oog voor traditioneel vakmanschap.

Kabe in sneeuw

Kabe: Overtuigende techniek, doorslaggevende octrooien

De ontwikkeling van KABE wordt gekenmerkt door visie, nieuwe ideeën en het vermogen om deze in praktijk te brengen. De ambitie om het verblijf in de caravan comfortabeler en aangenamer te maken, heeft geleid tot een aantal unieke oplossingen – niet in de laatste plaats op het gebied van belangrijke functies zoals verwarming en ventilatie.

Wij overdrijven niet als we stellen dat KABE al een halve eeuw vooroploopt in de ontwikkeling van caravans, en in deze geest zullen we verder gaan. Het unieke systeem van vloerverwarming en het zelf ontwikkelde kunststof balken met ingegoten luchtkanalen zijn slechts enkele van onze uitvindingen waarvoor octrooi is aangevraagd. het geoptimaliseerde ventilatiesysteem VarioVent is een gepatenteerde oplossing die u in geen enkele andere caravan zult aantreffen.

Showroom Van eijk

Nieuwe caravan: Onze showroom in Hapert

5000 m2 caravans! Dat wordt door veel van onze klanten nog steeds als indrukwekkend gezien. Om het geheel compleet te maken hebben we ook een afdeling voortenten en een kampeerwinkel met een diversiteit aan kampeerartikelen.

nieuwe caravans showroom

Kabe en Fendt