17 februari 2012

Levelsysteem

Levelsysteem voor uw caravan

Het E&P automatisch levelingsysteem elimineert rugbrekende taferelen tijdens het handmatig waterpas en stabiel zetten van uw caravan.Het systeem zorgt er voor dat u na aankomst op een camping, binnen een mum van tijd uw caravan waterpas en stabiel zet doormiddel van één druk op de knop.

U kent ze wel. Die mensen die relaxed met hun caravan aan komen rijden op de camping, een lekker plekje uitzoeken en nog voor u er erg in heeft aan een verfrissend drankje zitten. Bent u volgend seizoen ook zo iemand?

E&P Hydraulics levelsysteem

SNEL HORIZONTAAL

Horizontaal door op de knop te drukken: het  E&P Levelsysteem stelt uw caravan in slechts twee minuten volautomatisch vlak. Uniek bij het E&P Levelsysteem: de zes hydraulische steunen zijn via een montageplaat verbonden met het chassis van het voertuig. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit.

› Moeiteloos vlak door op de knop te drukken
› Volautomatische niveaucompensatie
› Stabiele en vibratievrije stand
› Goede prijs-kwaliteit-verhouding

EENVOUDIG

De bediening gebeurt via een bedieningspaneel binnen in de caravan. Het systeem heeft 2 bedieningsmogelijkheden: De hydraulische steunen kunnen volledig automatisch aangestuurd worden oftewel u stuurt de steunen semi-automatisch aan via handbedieningsmodus, dan gebeurt dit paarsgewijs aan elke zijde vd caravan. Daardoor wordt er torsie van het chassis vermeden.