19 maart 2017

Kampa voortenten

Geen stokken meer nodig met de Kampa

Kampa komt uit Engeland en werd daar zo’n zes jaar geleden gelanceerd. Vanaf dit jaar steken ze ook het water over en brengen de oppompbare voortent ook hier aan de man. Inmiddels zijn er in Nederland zo’n 25 dealers van het merk en gaan de zaken voorspoedig. Wat natuurlijk hét verkoopargument bij uitstek is: er komt bij de hele voortent geen stok meer aan te pas. Geen gesleep, geen gedoe, geen ruimte of gewicht kwijt aan die dingen. De traditionele stokken zijn vervangen door een luchtframe. Hiermee bespaar je maar liefst 27% van het totale gewicht.

Sterk en snel klaar

Elk luchtframe is verbonden met het volgende. Er is één oppomp-punt voor de hele tent. Vergis je niet in de stevigheid. Het solide luchtframe zorgt voor een bijzonder sterke voortent. Deze is zelfs sterker dan dat hij met een stalen frame zou zijn geweest. Bij het oppompen kun je kiezen tussen een handpomp of een elektrische pomp. Dat laatste maakt het natuurlijk helemaal tot een feest. In minder dan 60 seconden is het klusje van het oppompen klaar. Het filmpje laat verder zien dat niet alleen het opbouwen nog nooit zo makkelijk was. Ook het afbreken van de tent is heel eenvoudig.

Drie maten

De Kampa oppombare voortent is er in drie verschillende maten: 260, 330 of 390 breedte, hij past zo op elke caravan.
Speciaal voor de camper zijn er twee maten: 260 en 390 breed.
Het opzetten van een voortent was nog nooit zo makkelijk. Altijd al jaloers geweest op mensen met een camper? Luifel uit en koffie? Nu kan dit ook met de caravan. Tent oppompen en koffie. Er zijn bij de tent diverse handige accessoires te koop. Kijk even op de site voor meer informatie.

Kampa voortenten ace air 400

Ace air 400

"Kampa

"Kampa

 

Kampa voortenten classic air

Classic air

Kampa voortenten fronties

Frontier

Kampa voortenten Rally Air pro 330

Rally Air pro 330

Kampa voortenten Rally Air Pro 390

Rally Air Pro 390