1 december 2011

Royal

De Kabe Royal

Luxe bij de Kabe Royal  is niet zoiets als een vernisje voor de aanblik. Luxe creëer je door al bij je doelstellingen de lat hoger te leggen. Bij onze Royal is de luxueuze uitrusting standaard. Een caravan voor wie prijs stelt op de meest geavanceerde techniek en geen genoegen neemt met minder dan topklasse. Hier treft u alle uitrusting aan die de Edelsteen -serie kenmerkt, plus nog veel meer. Zo is het KABE Smart-D elektriciteitssysteem nu standaard in alle Royal-modellen.

De keuken

In de Royal-keuken is geen plaats voor compromissen. Naast alle eigenschappen van de goed uitgeruste Edelsteen-keuken beschikt u bovendien over een groot 4-pits fornuis met bijbehorende oven (niet Royal 540 / 560 GLE). Slimme oplossingen bieden extra werkruimte als u die het meest nodig hebt en de laden zijn voorzien van soft close en een centraal slot. De uitstraling is bijzonder elegant met een bronskleurig koelkastfront en één of twee lichtbalken opzij. De hele inrichting is uitgevoerd in mooie Shannon Oak, met frisse witte bovenkastdeurtjes in het voorgedeelte. Als optie kunt u kiezen voor een witte keuken.

Onze Royal-keuken, met alle eigenschappen van de goed uitgeruste Edelsteen-keuken, heeft bovendien een groot 4-pits fornuis met bijbehorende oven.

Het woongedeelte

Een royale woonkamer met plaats voor veel personen. Dankzij slimme oplossingen kunt u de bank eenvoudig veranderen in een grote extra slaapplaats voor tijdelijke gasten of als u met velen bent. Details zoals afgeronde hoeken op de bank en indirecte verlichting langs de onderkant van de kasten geven een luxe gevoel. De bekleding van de bank kunt u zelf kiezen uit zes stoffen- en drie ledercollecties. Alle zorgvuldig geselecteerd en getest voor optimale duurzaamheid en harmonie.

 Het slaapgedeelte

Een goede nachtrust maakt veel verschil. Daarom hebben we uw KABE Royal voorzien van minstens even comfortabele bedden als bij u thuis. Wij hebben geïnvesteerd in spiraalmatrassen van hoge kwaliteit met daarop extra dikke opdekmatrassen. Voor uw comfort. Uiteraard vindt u hier ook finesses zoals sfeerverlichting in het hoofdeinde van het bed en een verstelbare bedbodem. De bedden en banken zijn opklapbaar zodat de ruimte eronder goed bereikbaar is voor schoonmaken en opbergen.

De Badkamer

Een eigen douche en toilet staan vaak hoog op de wensenlijst als het gaat om dagelijks comfort in de caravan. Een ontwerp van niveau maakt het verblijf in deze ruimten extra aangenaam. Daarom hebben wij de badkamer van onze KABE Royal bekleed met stijlvolle Shannon Oak, met exclusieve handgrepen en hangers. In meerdere modellen is een complete douchecabine standaard. U kunt kiezen tussen een grote ruime badkamer met ingebouwde douchecabine helemaal achterin de caravan, en een badkamer die een natuurlijke afgrenzing vormt tussen de verschillende ruimten. In de Royal 780 DGLE zijn douche en toilet elk aan een kant van de middengang geplaatst. Door de deuren open te zetten wordt het hele slaapkamerdeel afgegrensd van de verblijfsruimten aan de voorzijde. Praktische privacy!

Modellen