30 oktober 2011

Kabe caravans 2020

De Kabe Modellen van 2020

Kabe staat bekend om haar design, veiligheid en kwaliteit. Een stijlvol uiterlijk en comfort. Van Eijk Caravans heeft genoeg Kabe caravans in voorraad. Maar wat hebben deze modellen precies te bieden? Klik hieronder op de modellen om alles over de Kabe caravans te weten te komen.

Kabe caravan Classic
Kabe Caravan Edelstenen Kabe Royal Caravan

Kabe ImperialKabe Hacienda Caravan

Er is altijd een perfecte Kabe caravan

Kabe is begin jaren zestig begonnen in Tenhult in de Zweedse provincie Småland met de fabricage van caravans. De caravans zijn voortdurend verbeterd en geperfectioneerd. Kabe heeft de ambitie om het verblijf in de caravan comfortabeler en aangenamer te maken.

Om te voldoen aan alle verschillende behoeften en wensen die bij onze Kabe-eigenaren leven, heeft Kabe ook enkele modelprogramma’s ontwikkeld. Elk met unieke eigenschappen. Of u nu kiest voor een wat kleinere caravan of voor een groot model, u bent verzekerd van comfort in alle seizoenen, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en slimme oplossingen. Dat zijn voor ons eisen waar niet aan valt te tornen.

Eigenschappen van de Kabe Caravan

  • Vier seizoenen isolatie.
  • AGS-Pro vloerverwarming met watercircuit AGS.
  • iWall voor het beste binnenklimaat.
  • Variovent, voor frisse lucht in de caravan.
  • Kabe Safety Driving System.
  • 7 jaar garantie op waterdichtheid.

Wat is er veranderd?

Elk jaar veranderen wel dingen aan de caravans. Technologie ontwikkeld en er worden dingen toegevoegd die we misschien toch stiekem miste in de oude modellen. Zo heeft het exterieur een moderne gedistingeerde uitstraling. Daarnaast is er een nieuwe aerodynamische KABE-carrosserie met de nieuwe achterspoiler is ontwikkeld voor zo weinig mogelijk luchtweerstand. En nog meer….

Kabe Caravans in Virtual Reality

Geen tijd om de showroom te bezoeken, maar wel vast een kijkje nemen in de caravan? Dat kan! Door de nieuwe Virtual Reality technologie kunt u vanaf de bank de caravan instappen. Stap jij in de Kabe 600 GDL? Probeeer het nu!

De KKabe Caravans Clubabe Club

Bent u al lid? De Kabe club is een vereniging van bezitters met een Kabe Caravan. Gezellige activiteiten en bijeenkomsten!

De Kabe brochure

Alle in’s en out’s weten van Kabe? Bekijk hieronder de brochure van Kabe.