11 maart 2017

Fendt Bianco- Sportiviteit

Fendt Bianco

De Fendt Bianco is een combinatie van comfort en actieve sportiviteit. Hij blinkt uit door de grote keuze aan innovatieve indelingen. Binnen de Fendt Bianco hebben we de ‘Selection’ en de ‘Acitv’. Beide hebben van buiten veel gemeenschappelijke details. Van binnen heeft elke modelserie zijn eigen karakteristieke details.

Wat maakt de Fendt Bianco zo geweldig?

Zijn compactheid en flexibiliteit! De 2019 modellen van de Bianco Selection heeft 7 indelingen. De  Bianco Activ heeft er ook 7.

De meubels zijn uitgevoerd in een donker berken decor. De voorgevormde rugkussens geven een perfect zit comfort. De zitkussens hebben een hoog soortelijk gewicht voor langdurig gebruik en er is keuze uit twee stofvarianten.

Het geheel is verder uitgevoerd met een warm verlichtingsplan met indirecte plafondverlichting. De (PVC) vloerbedekking is sterk en makkelijk schoon te houden. Een tapijtje in verlaagde instap met Fendt logo is het bewijs voor detail.

In de keuken is alles gemakkelijk bereikbaar met grote brede keukenladen die een ongekende ruimte geven. Daarnaast is er een uittrekbare kast met draadmand en een enorme, tot wel 150L koelkast.

En nog veel meer… Afhankelijk van het model dat u kiest is er leuke extra uitrusting. Kom een keer langs in de showroom. Wij vertellen je graag alles over de Fendt Saphir Caravan!

Wat is er veranderd voor de Fendt Bianco in 2019?

De Fendt Bianco heeft wat veranderingen gezien rondom en in de caravan.

De Bianco Selection

  • Twee nieuwe bekledingsvarianten “Korfu” of “Umbria”
  • Apothekerskast met “Soft Close”
  • 3-delige gordijnen bij de rondzitgroepen achterin
  • iNet box; zodat u gemakkelijk uw truma apparaat kunt bedienen met een app op uw telefoon.

De Bianco Activ:

  • Luchtverwarming rondom de geïntegreerde warmwaterboiler (101/Truma)
  • Laden in de lengte bij gescheiden bedden
  • Aan beide zijden serviceluiken
  • Kledingkast met verlichting (bewegingssensor)

De Bianco in Virtual Reality

Wilt u alvast een klein voorproefje hebben van deze mooie caravan? Of graag vanaf de bank even voelen hoe de caravan is? Dat kan nu met de Virtual Reality Technologie. Stap in de caravan met de Virtual Reality foto hieronder en ervaar alvast het gevoel! Bekijk door op foto te klikken en naar links of rechts te schuiven.

De indelingen van 2019

Fendt Bianco Activ

Fendt Bianco Activ 390 FHE Fendt Bianco Activ 465 SGEFendt Bianco Activ 495 SFE Fendt Bianco Activ 515 SGEFendt Bianco Activ 550 KMG

 

Fendt Bianco Selection

Indeling Fendt Bianco Selection 390 FHIndeling Fendt Bianco Selection 435 SF

Fendt Bianco Selection 465 SFBFendt Bianco Selection 465 TG

Fendt Bianco Selection 515 SG

Fendt Bianco Selection 515 SKMFendt Bianco Selection 550 SKM