26 april 2018

Classic

Kabe Classic

Een modelserie met een wat minder uitgebreide uitrustingslijst en wat minder keuze, maar met de hoge KABE-kwaliteit over de hele linie. Daar valt niet aan te tornen.

Keuken

Een keuken moet praktisch, goed uitgerust en slim ingedeeld zijn. Wij hebben ervoor gezorgd dat al onze keukens aan deze eisen voldoen. Maar daar blijft het niet bij. Welk model u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat de keuken in alle opzichten van hoge kwaliteit is. En het doordachte ontwerp is kenmerkend voor een KABE.

De afgeronde spoelbak en een mooie opbouwkraan, in combinatie met het nieuwe stijlvolle werkblad, geven stijl aan de keuken. De oppervlakken kunnen tegen een stootje en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Nieuw voor 2017 is het nieuwe stijlvolle laminaatblad.

Een goed uitgeruste keuken, exceptionele opbergmogelijkheden en een doordacht ontwerp zijn enkele van de typische kenmerken van een KABE. Uiteraard kunt u uw afval scheiden in aparte bakken, net als thuis.

Woonkamer

Om op een gezellige en comfortabele manier van het verblijf in de caravan te kunnen genieten, moet er genoeg ruimte zijn voor iedereen. Daarom zijn onze banken royaal bemeten en bijzonder comfortabel. U zit altijd heerlijk ontspannen en de slimme bergruimten onder de zittingen maken het opruimen extra eenvoudig. Nieuw dit jaar is de installatie van luidsprekers in de voorhoek, wat het verblijf nog verder veraangenaamt.

Op uw bank zit u altijd comfortabel, of u nu eet, televisie kijkt of hem als bed gebruikt.

Nieuw in de KABE Classic zijn luidsprekers in het hoekgedeelte voor.

Hordeuren zorgen dat ongenode gasten buiten blijven.

Slaapkamer

Wij weten hoe belangrijk het is om ’s nachts goed te slapen. Daarom hebben we al onze bedden voorzien van comfortabele matrassen. Om het hele gezin te kunnen onderbrengen installeren we etagebedden van maximaal drie verdiepingen. Een effectief voorbeeld van ”compact living” en een leuk plekje voor de kleintjes.

Met etagebedden wordt de ruimte in de caravan op een heel slimme manier gebruikt.

Uw Classic is nu voorbereid voor een laadluik, waardoor u de bewaarruimte onder het bed ook vanaf de buitenkant kunt bereiken.

Een nachtlampje of juist niet, dat is persoonlijk. Als u het licht aan of uit wilt doen, zit het knopje precies op de goede plaats: bij het bed.

Badkamer

Het stijlvolle ontwerp en de doordachte details die uw hele KABE caravan kenmerken, vindt u vanzelfsprekend ook terug in de badkamer. Dit jaar is de wastafel in alle modellen gemoderniseerd en ook het toilet van de GLE-modellen is nieuw ontworpen met o.a. een steviger deur en een nieuwe handgreep. We laten niets aan het toeval over. Het gaat erom dat u zich thuis voelt.

Het hebben van een eigen toilet met douche onderweg wordt door velen bijzonder gewaardeerd.

Exclusieve hangers en handgrepen zijn vanzelfsprekend.

Het badkamerkastje is voorzien van een 230V-aansluiting.