30 november 2011

Caravan-movers

Eenvoud, plezier en meer gemak

caravan-mover monteren bij Van Eijk Caravans

Caravan-mover

Een caravan-mover monteren als u niet langer wilt trekken en duwen om uw caravan op zijn plaats te krijgen. Van Eijk Caravans is uw beste vertrekpunt naar meer gemak en plezier in het kamperen. Want met de juiste caravan-mover bereikt u moeiteloos wel dat mooie plekje. Ook op dat heuveltje en door het natte gras.

Van Eijk Caravans monteert uitsluitend de beste movers. Wij kiezen voor de Caravan-mover producten van Truma, AL-KO of Enduro.

Bij onze montage is altijd inbegrepen:
Een onderhoudsvrije accu in zuurvaste accubak
Een volautomatische acculader

Veelbelovend storingsvrij werken

Van Eijk caravans krijg veel vragen over de juiste caravan-mover accu . Terecht: samen met de mover vormt de accu een compleet systeem waarvan u verwacht dat het jarenlang storingsvrij blijft werken. Het kiezen van het juiste set bepaalt in hoge mate uw comfort en niet alleen in de zomer. Wij raden u dan ook ten sterkste af, om op een caravan mover accu te bezuinigen.

De acculader kan zowel als ‘boost’ als ‘druppel’-laden.  Indien gewenst sluiten wij het accusysteem aan op het 12 volt gedeelte van uw caravan interieur zodat de verlichting, pompjes en toiletspoeling werkt op uw accu. De caravan kan functioneren op de mover accu wanneer u geen stroomaansluiting heeft.
In onze werkplaats plaatsen wij meer dan drie honderd caravan-movers per jaar. Onze monteurs zijn dus zeer bedreven in het monteren van een caravanmover onder uw caravan.

Onze aanbiedingen:

    • Handbediende Truma SX  inclusief montage al vanaf € 1.895,=
    • Truma XT volautomaat met variabele snelheid inclusief montage vanaf € 2.595,=
  • Al-Ko Mammut volautomaat met variabele snelheid inclusief montage vanaf € 2.595,=
  • Enduro 303 inclusief montage vanaf  € 1.395,-