De jaarlijkse Paasshow

 

De Paasshow

Het is weer zo ver. Zaterdag 31 maart en maandag 2 april, de 2e Paasdag, houden wij de jaarlijkse Paasshow bij Van Eijk Caravans. De hele winkel en showroom staan er weer op zijn “paas-best” bij.

Wat kunt u verwachten?

Alleereerst kun je het E&P levelsysteem bewonderen, waarmee je caravan binnen twee minuten volledig waterpas staat. Daarnaast zetten wij enkele luifels in de spotlight, waaronder de elektrische omnistor 9200. Ook de movers van Alko, Truma en Enduro zullen te zien zijn. En weet je wat nog beter is? Diverse aanbiedingen en showkortingen!

Aanbiedingen & Showkortingen

Alle aanbiedingen en kortingen tijdens het paasweekend zijn hieronder vermeld.

Elektrische Shinga vouw-fietsen

Kent u de elektrische Shinga vouw-fietsen al? Dit zijn dé perfecte fietsjes om mee te nemen op vakantie. Fiets zonder veel moeite lange afstanden, trotseer een bergachtig gebied en zie de mooiste plekjes waar je met de auto niet kan komen. Tijdens de paasshow hebben wij een speciale actie voor de Shinga vouw-fiets. Je krijgt namelijk 10% korting bij aanschaf van een fiets!

De Cobb

De lente is officieel begonnen en we hebben al een paar heerlijke dagen gehad. Het lekkere weer komt nu steeds dichterbij en dat betekent dat we wat vlees kunnen inkopen, wat stokbrood snijden en de barbecue aansteken. De Cobb is een makkelijk en leuke barbecue die gemakkelijk mee gaat op vakantie, naar het park of strand, of gewoon in de tuin op tafel of op het balkon. Het beste nog, hij is super kind-vriendelijk omdat hij niet warm wordt aan de buitenkant! Tijdens de paasshow krijgt u een gratis doos cobble stones en een gratis zak jack daniels rookpellets bij aankoop van een cobb naar keuze. Hiermee wordt jij de BBQ-maestro!

Shopartikelen

Een ruim aanbod kampeerartikelen in onze winkel. Van kopjes en bordjes tot tafels en stoelen. Kom een kijkje nemen tijdens de paasshow en krijg op alle shopartikelen, met uitgezonderd van de artikelen die al in de actie zijn, 10% korting.

Caravans

Op zoek naar een caravan? Wij hebben meer dan 50 caravans in onze showroom en occcasionhal staan, zowel nieuwe als occasions.  Tijdens het paasweekend monteren wij op alle nieuwe caravan modellen een gratis Omnistor 6200 luifel of een Enduro 303 mover ter waarde van circa €1.500.

Openingstijden

Let op! Met het paasweekend zijn er aangepaste openingstijden:

  • Zaterdag 31 maart: 9:00 – 17:00
  • Maandag 2 april: 11:00 – 16:00

Zien we u in de showroom? De koffie staat voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.