Tijd voor de Kampeerbelevenis

Kampeerbelevenis Noord-Brabant

De dagen worden korter en de temperatuur daalt. De ene houd ervan, de ander verlangt terug naar de zon. Heb je de Kampeer en Caravan Jaarbeurs gemist? Of heb je simpelweg nog geen genoeg van alle trends en mooie dingen op het kampeer en caravangebied? Dan vraag je je misschien af of er nog wat leuke of handige snufjes zijn om het kamperen nog leuker, makkelijker of comfortabeler te maken. Dan heb jij geluk! Er komt weer een leuk evenement aan voor jou!

Wat is de Kampeerbelevenis?

De Kampeerbelevenis is de grootste kampeerbeurs van Zuid-Nederland. Het vindt plaats bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk op 1 tot en met 3 november van 10:00 tot 17:00. Maar liefst twaalf verschillende caravanmerken (waaronder de Fendt!) en een groot aanbod kampeerartikelen zijn hier te bekijken. Voorgaande edities trok het evenement ongeveer 10.000 bezoekers! En bovendien is de entree gratis en voor het parkeren hoef je ook niet te betalen! Klinkt goed toch?

Wat is er te doen?

Er is genoeg te zien op de Kampeerbelevenis. Een klein overzicht:

  • Caravans & Campers
  • Auto’s
  • Voortenten & Luifels
  • Kampeertenten
  • Campings & Dagrecreatie uit Nederland
  • Campings uit het Buitenland
  • Camping Accessoires & Buitenleven

Van Eijk Caravans is er ook!

Ook wij zijn van de partij! Wij laten je met alle plezier, net als in onze eigen showroom, alles zien van de Fendt Caravans. Van 10:00 tot 17:00 staan we in een van de hallen van Bax Totaalrecreatie.

Zien we je weer bij de Kampeerbelevenis in Bergeijk?

Dit bericht is geplaatst in Blog . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.