Vaderdag 18 juni 2017

VERRAS JE VADER MET IETS HEEL NIEUWS

Het is dus al bijna tijd om je vader een hele dag lang vol te verwennen en in het zonnetje te zetten. Een leuk Vaderdag cadeau hoort hier ook bij, maar wat geef je aan de man die alles al heeft? Het is tijd om op cadeautjesjacht te gaan en E-Trailer gaat je hierbij helpen. 

De SMART-Trailer is een app waarmee de status van je caravan tijdens het rijden kan worden bijgehouden, dit wordt weergegeven in een dashboard op je telefoon. Wat is het doel van SMART-Trailer? Om in dit geval jouw vader meer comfort en veiligheid te bieden tijdens een reis met de caravan of aanhangwagen. Met de zomer in zicht is dit het ideale cadeau voor elke vader die een caravanliefhebber is. Hieronder vind je een 3-stappenplan waarin te zien is hoe de SMART-Trailer precies werkt.

Bekijk de SMART-Trailer pagina voor meer informatie en bestel hier het leukste Vaderdag cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.