Pasen 2017

Eindelijk, het seizoen is begonnen. Heb jij er ook zo naar uitgekeken? De caravan uit de stalling halen, Wassen en reinigen en naar de camping voor het voorseizoen op een vaste plek of gewoon lekker een weekendtripje maken?

Actie- en overjarige modellen bij Van Eijk Caravans.

Voordeel voor de klant! Niet omdat we iets te vieren hebben maar gewoon omdat we het voorjaar in gaan en we voldoende voorraad hebben. Wie op zoek is kan momenteel een aardig zakcentje besparen op zijn aankoop tijdens de paasdagen.
We hebben een paar mooie caravans die door ons extra vol of extra voordelig worden aangeboden. Sowieso interessante caravans om te bekijken als je toch naar iets nieuws op zoek bent. Nieuwsgierig…? Bezoek onze showroom tijdens het paasweekend.
Gedurende het paasweekend zijn wij zaterdag geopend van 9:00u tot 17:00u en maandag tweede paasdag van 11:00u tot 16:00u

 

 

pasen 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.