Bekendmaking Caravanbedrijf van het Jaar

Caravanbedrijf van het jaar

In het BOVAGHUIS te Bunnik wordt iedere twee jaar de winnaar in de consumentenverkiezing Caravanbedrijf van het Jaar  bekend gemaakt. Ons bedrijf was won al verkiezingen deze prestigieuze prijs. Ook afgelopen jaar werden we weer genomineerd. Onze felicitaties gaan uit naar een gewaardeerde collega Meerkerk. De verkiezing vindt zoals gezegd één keer in de twee jaar plaats. De volgende keer zullen we wederom proberen met úw stem op van Eijk Caravans om de eerdere titels te prolongeren. Graag bedanken wij nogmaals iedereen die op ons stemde. En………..Tot kijk bij van Eijk!

Caravanbedrijf van jaar prijsuitreiking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.