Caravanbedrijf van het Jaar 2014-2015 – Wederom genomineerd

cbvhj2Van Eijk Caravans is wederom genomineerd voor de verkiezing Caravanbedrijf van het jaar 2014-2015. Samen met 12 andere genomineerden gaan we nu de strijd aanbinden voor de volgende ronde waarin een klein aantal finalisten door de vakjury benoemd zal worden. De 13 genomineerde bedrijven zullen onderworpen worden aan mystery-man visites en op diverse andere manieren aan de tand gevoeld worden.

Wij bedanken alle klanten die als blijk van waardering en vertrouwen ons hun stem gaven en houden u middels onze site graag op de hoogte over de verdere voortgang. Eind januari zal bekend zijn welke bedrijven tot de finale zijn doorgedrongen.

De 13 genomineerde caravanbedrijven zijn: Holiday Sport, Caravancentrum Meerkerk, Kampeercentrum Budel, Vinken Caravans, Ridderbeks Caravans, Marsman Caravans, Van Vliet Caravans, van der Slik Caravans, ACB Caravans, Duyndam Caravans, Gorter Caravans, De Greeff Rekreatie en van Eijk Caravans Hapert.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.