30 oktober 2011

Fendt caravan 2017

Fendt caravan Saphir Fendt caravan Bianco Selection Fendt caravan Bianco Activ Fendt caravan Tendenza Fendt caravan Opal Fendt caravan Diamant Fendt caravan Brillant Brochure Fendt caravan 2017

Ook dit jaar hebben we weer voldoende Fendt caravans op voorraad!

In onze showroom te Hapert staan altijd meer dan 30 nieuwe Fendt caravan.  Klik op het plaatje hierboven dan krijgt u extra informatie over deze modellen te zien zoals indelingen, accessoires en prijzen.

Fendt caravan

Bekijk hieronder de Fendt caravan Bianco 390 FH in 360 gr. klik op de foto en draai rond. Veel plezier.

 

Topklasse, vakmanschap en innovatie

Fendt caravan is voor het seizoen 2017 zeer innovatief te werk gegaan. Ook de nieuwe bredere toegangsdeur springt direct bij het instappen in het oog. Met een geïsoleerde en geïntegreerde instap, een stabiele handgreep, een afvalemmer en ook een getint venster met verduisteringsplissé heeft Fendt een belangrijke stap gezet in verdere optimalisatie. Ook ontbreekt hier uiteraard een volledige hordeur niet.

Woonwerelden

De Fendt caravans series onderscheiden zich door de verschillende “woonwerelden”. De Saphir is sfeervol en gezellig. De Bianco Selection en de Activ zijn de juiste keuze als uw voorkeur ook uitgaat naar modern en smaakvol. De Tendenza heeft een ongeëvenaarde uitstraling van luxe en de Opal met zijn moderne licht en donker meubeldesign is absolute topklasse. Waar de Diamant elegant en warm tegelijk is, is de Brillant tenslotte met zijn automotive design en hoogglans essen interieur van een ongekend niveau. Compleet uitgerust, ook dat is vanzelfsprekend bij alle Fendt caravans.

 

Slim Tower koelkast in Fendt caravan Fendt caravan buitendeur

 

Truma Combi 4 in Fendt tendenza

Veranderingen bij de Fendt caravan

Naast de nieuwe hordeur en donkere striping zijn er dit jaar ook weer meer indelingen waar de Super-Slim-Tower koelkast met een inhoud van 150 liter in geplaatst wordt. De Bianco Activ en de Tendenza serie worden uitgevoerd met de Truma gasverwarming Combi 4 met CP Plus en iNet ready en de ook Diamant en Brillant serie worden voorzien van de Combi 6 de standaard gasverwarming. Ook de toiletruimtes zijn volledig nieuw ontworpen en hebben royale schappen en grotere bovenkasten.